Sander

De hoofdleider van het kamp gaat al sinds 2015 mee. Sander is sportinstructeur en bedenkt alle yellen op kamp.

Erik

gaat al sinds 1993 mee op kamp en is chef inkoop. Erik is projectleider in de zorg, bestuurslid bij Groote Lindt en vader van Rick en Anne.

Marlies

was lerares in het Voortgezet Onderwijs en nu fulltime moeder van 3 jongens. Ze is vrijwilliger bij Groote Lindt en is sinds 2022 keukenprinses op ons kamp.

Fred

is de keukenprins van het kamp. Zijn kinderen gingen altijd mee op kamp en nu mag 'ie zelf mee. Fred is timmerman en trainer van het G-team van Albatros.

Jumee

is vaak in de sportschool te vinden en gaat sinds 2023 mee als groepsleidster, nadat ze vroeger zelf ook vaak is meegeweest op kamp.

Demi

gaat sinds 2015 mee als groepsleider. Demi werkt als jongerencoach, speelt korfbal bij Albatros en houdt erg van kletsen.

Willy

is al sinds 2008 groepsleidster. Ze is pedagoog, dokter en houdt van hardlopen.

Isabelle

Isabelle gaat sinds 2022 mee als groepsleidster. Isabelle ging vroeger zelf ook mee op kamp dus kent de beste zomerkampgrappen. Isabelle houdt van theater, sport en spelletjes.

Jeroen

Gaat sinds 2010 mee als groepsleider. Jeroen is korfbalspeler- en coach bij Albatros en houdt van sporten en spellen spelen en is vader van Eline en Milou.

Rick

gaat sinds 2012 mee als groepsleider. Rick is fanatiek sporter, gymdocent en houdt van disco.

Peter

gaat al sinds 1997 mee op kamp en is groepsleider. Peter is logistiek coördinator en bestuurslid bij Albatros.

Thomas

gaat sinds 2023 mee als groepsleider en volgt de opleiding Sport en Bewegen.

Joëlle

ging vroeger zelf mee op kamp en gaat nu mee als groepsleider. Joëlle studeert Maatschappelijke zorg en doet aan Acrogym.

Joost

gaat al sinds 2003 mee op kamp. Joost tekent alles voor het kamp, houdt van spelletjes en confetti. Joost is getrouwd met Sabine en vader van Evi.

Anneloes

gaat sinds 2011 mee op kamp. Anneloes is verpleegkundige bij de GGD, is getrouwd met Derek en mama van Pien en Saar.

Linda

gaat sinds 2019 mee op kamp, ze is dokter, houdt van de natuur en is gek op spelletjes. Linda is getrouwd met Jarno.

Noah

gaat sinds 2024 mee op kamp, studeert integrale veiligheidskunde, korfbalt bij Albatros en organiseert graag dingen.

Achter de schermen

Al in januari starten we met de voorbereiding van het kamp. We vergaderen elke maand en werken het thema en de spellen uit. Elke kampleider verzint minimaal 2 spellen voor het kamp. Met de voorbereiding drinken we nog wel eens een biertje, tijdens het kamp niet.

Tijdens het kamp evalueren we elke avond de dag. Wat ging er goed, wat kan er beter? Een maand na het kamp evalueren we ook nog eens het hele kamp. De leerpunten nemen we mee naar het volgende kamp, zodat ons kamp al 50 jaar elke keer beter en leuker wordt.