Sander

De hoofdleider van het kamp gaat al 7 jaar mee. Sander is 27 jaar, sportinstructeur, woont in Rhoon, en bedenkt alle yellen op kamp.

Mariëtte

is al 23 jaar hoofd keuken, EHBO en inkoop. Is 59 jaar, accountmanager gemeente Rotterdam en woont in Hellevoetssluis.

Anneke

gaat voor de 4e keer mee als keukenprinses. Werkt op de zorgadministratie van het ziekenhuis en woont in Rotterdam.

Fred

is de chefkok van het kamp. Zijn kinderen gingen altijd mee op kamp en nu mag 'ie zelf mee. Fred is timmerman en trainer van het G-team van Albatros.

Charlotte

gaat al mee als groepsleider vanaf 2014. Werkt als pedagogisch medewerker en is 31 jaar. Ze heeft een onuitputbaar enthousiasme en is onze grootste dierenvriend.

Demi

gaat al 7 jaar mee als groepsleider. Is 25 jaar, speelt korfbal, werkt in de kinderopvang en studeert toegepaste psychologie.

Willy

is al 13 jaar groepsleidster. 36 jaar, pedagoog, dokter, fanatiek hardloper en woont in Rotterdam.

Linda

gaat voor de derde keer mee als groepsleidster. Linda is 28 jaar, arts, houdt van de natuur en is gek op spelletjes.

Jeroen

Gaat al 12 jaar mee als groepsleider. Is 34 jaar, korfbalspeler- en coach en houdt van sporten en spellen spelen. Woont samen met Arina.

Rick

gaat voor de 9e keer mee als groepsleider. Rick is fanatiek sporter, gymdocent en houdt van disco.

Erik

is al 32 jaar groepsleider. Erik is 57, projectleider in de zorg, bestuurslid v.v. Groote Lindt en vader van Rick en Anne.

Peter

gaat al 25 jaar mee op kamp en is groepsleider. Is 49 jaar, logistiek coördinator, en bestuurslid bij C.K.V. Albatros.

Joëlle

ging vroeger zelf mee op kamp en gaat nu voor de 2e keer mee als groepsleider. Joëlle is 20 jaar, studeert Maatschappelijke zorg en doet aan Acrogym.

Joost

gaat al sinds 2003 mee op kamp. Is 38 jaar, tekent alles voor het kamp, houdt van spelletjes, barbecue'en en van Sabine.

Anneloes

is 29 jaar en gaat al 5 jaar mee op kamp. Anneloes is verpleegkundige bij de GGD, is getrouwd met Derek en mama van 2 meisjes.

Krista

Krista is 33 jaar en is al 12 keer meegeweest als groepsleidster. Dit jaar gaat ze mee als ondersteuning.

Leroy

is 18 jaar, doet de opleiding Veva aankomend onderofficier en hij gaat dit jaar voor het eerst mee als groepsleider.

Achter de schermen

Al in januari starten we met de voorbereiding van het kamp. We vergaderen elke maand en werken het thema en de spellen uit. Elke kampleider verzint minimaal 2 spellen voor het kamp. Met de voorbereiding drinken we nog wel eens een biertje, tijdens het kamp niet.

Tijdens het kamp evalueren we elke avond de dag. Wat ging er goed, wat kan er beter? Een maand na het kamp evalueren we ook nog eens het hele kamp. De leerpunten nemen we mee naar het volgende kamp, zodat ons kamp al 50 jaar elke keer beter en leuker wordt.